Cashback world

Zoals veel mensen ben ik dol op shoppen en geld besparen. 

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Wilma die vroeg of ik interesse had in een gratis app, waarbij ik bij al mijn aankopen direct cashback en shoppingpoints krijg. Ik dacht toen, waarom niet, gratis is altijd leuk en zeker als je door gewoon te shoppen ook nog geld terugkrijgt. 

Ik kreeg een link van Wilma waarbij ik mezelf gratis kon registreren bij Cashback World en door het downloaden van de Cashback App kon ik direct zien welke winkels en bedrijven er allemaal meedoen. Ik zag veel bekende online winkels waar ik regelmatig aankopen doe en dagelijks komen er nieuwe winkels bij.

Je kunt dus shoppen via de Cashback App, maar ook gewoon via je computer.
Je kunt alle MKB-bedrijven, onlineshops en grootwinkelbedrijven zien die meedoen en ziet ook direct wat je terugkrijgt aan cashback en shoppingpoints.
Bij een aankoop via Cashback World betaal je altijd het volledige bedrag en krijg je de voordelen teruggestort op jouw account. En bij online aankopen word je automatisch doorgelinkt naar de officiële website. Als bol.com bijvoorbeeld bulkweken heeft, krijg jij de aanbiedingen ook en nog extra cashback en shoppingpoints teruggestort op jouw account.
Je kunt via de cashback App ook een E-voucher kopen, dit is een digitale kadobon, die je kunt gebruiken bij 33 bekende winkels. Je bestelt een eVoucher bij een van de 33 winkels die hieraan meedoen. Je betaalt met creditcard of met Ideal en ontvangt meteen cashback & shoppingpoints.
Dan ga je een aankoop doen bij de door jou gekozen winkel en je betaalt met de eVoucher door deze te laten scannen bij de kassa. In de omschrijving bij de eVoucher lees je de voorwaarden.  Ook lees je daar alles over de geldigheid.

Ik wil altijd alles eerst zelf uitproberen en heb al veel aankopen gedaan, het is gewoon leuk om te kijken welke winkels er allemaal meedoen. Je kunt echt overal terecht.

Ik heb zelf al boodschappen gedaan bij Plus.nl, super makkelijk, boodschappen online besteld en zelf opgehaald, kan ook worden thuisbezorgd. Maar ook de Jumbo, Coop en Deen doen mee.

Mijn man is een klusser, dus die kan nu terecht bij o.a. Hornback, Praxis, Hubo en Multimate.

Verder ben ik altijd op zoek naar leuke deals en ga nu lekker uit eten en naar de sauna met Groupon.

Ook ga ik graag op vakantie of gewoon een nachtje weg, daarvoor kan ik o.a. terecht bij Booking.com, Expedia, Hotels.com of Supersaver. Dit zijn nog maar een aantal winkels en bedrijven.

 
Je kunt je GRATIS registreren via onderstaande link of scan de QR code.
Ga dan zelf is op onderzoek uit en kijk of jouw favoriete winkel er ook bij staat. Er zijn ook mogelijkheden om hier zelf ook mee te beginnen, wil je hier meer over weten, stuur dan een email naar info@foxlifestyle.nl of bel +31644844289