De 1e spade

De 1e spade

 

De eerste spade!!!

Op 30 juni was ik uitgenodigd voor het bijwonen van mijn 1e orgameeting van Vegas cosmetics in Darmstadt Duitsland. Die dag werd ook de 1e spade in de grond gezet voor de bouw van het nieuwe kantoor/fabriek, heel speciaal dat ik daarbij aanwezig mocht zijn. Nog geen maand daarvoor was ik pas begonnen om samen te werken met dit bedrijf en ik kan al zeker zeggen, dat dit bedrijf al heel vertrouwd voelt. Nog geen maand bezig en nu al een mooie positie gehaald als organisatieleider, zonder gepush en bla bla verhalen, wat een verademing. Gewoon je ding kunnen doen en samenwerken met lieve mensen vind ik één van de belangrijkste dingen die er zijn.

Toen ik in april kennismaakte met Josephine Moris, was er gelijk al een klik, zij had zelf al een indrukwekkende carrière gehad bij het netwerkbedrijf waar ik ook succesvol ben geweest, dus we hadden direct een gemeenschappelijke band, nadat ze mij uitnodigde om mee te gaan naar Duitsland om kennis te maken met één van de eigenaren van Vegas cosmetics, dacht ik gezellig, ik had die dag toch geen afspraken. Alleen waren we even vergeten dat het een vakantie weekend was voor veel Duitsers en samen met de vele wegonderbrekingen kwamen we smiddags om 4 uur aan ipv om 13 uur. Na een hartelijk welkom en een hele duidelijke uitleg van de mogelijkheden die Vegas te bieden heeft, hebben we s’avonds nog heerlijk gegeten en  vertrokken we om 11 uur weer terug naar Nederland, om 4 s’nachts rolde ik mijn bed in, maar met een goed gevoel.

Ik ben een health en beauty mens, dus na een aantal producten eerst zelf uitgetest te hebben, had ik besloten om er gewoon weer voor te gaan. Dat heeft mij zeker geen windeieren gelegd en dat uitte zich in een succesvolle positie binnen een maand. Als de producten goed zijn, verkopen zij zich vanzelf, dus dat was geen probleem. Daarnaast heeft Vegas een zeer interessant marketingplan, wat voor iedereen wel iets te bieden heeft. Of je alleen voor jezelf goede producten wilt gebruiken met een leuke korting of als je er serieus voor wil gaan.

Dus 30 juni was mijn 2e bezoek aan Darmstadt en door ons erg lange autorit de eerste keer, hadden we besloten om de dag ervoor al te vertrekken. Na een gezellig diner en een goed bed, waren we de volgende goed uitgerust voor de orgameeting, hierbij werden de nieuwe producten geintroduceerd en werden we bijgepraat over de stand van zaken, daarna zijn we met zijn allen naar de plaats gereden waar het nieuwe pand gebouwd zal worden. Iedereen kreeg een spade met het logo van Vegas erop en onder het genot van diverse glazen bubbels en lekkere hapjes werd de 1e spade in de grond gezet, het bijzondere aan dit bedrijf is dat dit nieuwe pand geheel uit eigen middelen wordt betaald, heel uniek, omdat dit bij de meeste netwerkbedrijven niet het geval is.

Ook kennis gemaakt met de andere eigenaar en dat het beide Portugezen zijn maakt het wel speciaal. Er waren die dag ook andere orgaleiders uit verschillende landen aanwezig en de sfeer was gezellig en gemoedelijk. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner en de uitreiking van mijn certificaat voor orgaleider en een gouden pin, dit voelde toch weer heel apart en trots dat ik dit alweer heb kunnen bereiken in een korte tijd. Door wat ik met mijn gezondheid heb meegemaakt, merk ik dat ik hier veel intenser van kan genieten. Je gaat toch anders over veel dingen nadenken en neemt alles niet meer zo vanzelfsprekend.

Het voelt weer als een nieuw begin en ben ervan overtuigd dat ook dit weer een groot succes zal worden. Wat zeker niet veranderd is, dat als ik ergens in geloof ik er 100 % voor ga.

Geef een reactie

Sluit Menu