Nieuwe uitdaging

Nieuw jaar, nieuwe voornemens, wie heeft ze niet?

Ik moest echt afvallen, door de chemo en alle medicijnen van de laatste jaren was ik zoveel aangekomen, dat ik er ook last van had, benauwdheid, mijn buik die in de weg zat en ik voelde mij er gewoon niet prettig meer bij.

In november kwam ik in contact met Liesbeth en om kennis te maken met elkaar zijn we gezellig wat gaan drinken en over onze bezigheden te praten, zij vertelde toen al over Pruvit en ik vond het allemaal best interessant, maar was eigenlijk niet toe om met iets nieuws te beginnen, maar ik ben haar wel blijven volgen en begin van het jaar, dacht ik nu moet ik echt wat aan mijn gewicht gaan doen, dus hadden we opnieuw een afspraakje gemaakt, doordat ik haar producten al uitgepluist had, waren we er snel uit, ik ging het gewoon proberen, ik had van haar een aantal zakjes ketonen overgenomen en ben aan het testen gegaan. Dit zijn 100 % natuurlijk, gefermenteerde ketonendrankjes, die het lichaam binnen een uur in ketose brengen, wat zorgt voor oa meer energie, focus, vetverbranding, spieropbouw, beter slapen, betere spijsvertering, minder honger en nog veel meer voordelen.

Ik ben begonnen op maandag 6 januari met een half zakje en de volgende dag ook, daarna 1 per dag en ik voelde eigenlijk na 2 dagen al zoiets van, ik voel iets, maar wat. Na een weekje was ik 3,5 kg afgevallen en 8 cm kwijt rondom mijn buik. Bovendien sliep ik beter en voelde ik weer de energie opborrelen, die ik al een tijdje kwijt was. Helaas waren er zakjes toen op en mijn bestelling was nog niet binnen. Door mijn benauwdheid en mijn reuma klachten was ik inmiddels ook weer op een extra controle bij de reumatoloog geweest, op haar advies moest ik de prednison weer verhogen, dat was wel balen, want dat is niet echt positief voor het afvallen, maar benauwdheid en pijn was ook geen optie. Vrijdag kwam gelukkig mijn pakket, maar doordat ik ook niet gelijk met een grote voorraad wilde zitten, had ik voorzichtig besteld, beetje dom, want doordat ik een aantal posts hierover op mijn facebook had geplaatst, waren er al een aantal mensen enthousiast die het ook wel is wilde proberen, dus zaterdag had ik zelf al geen voorraad meer. Dus de stoute schoenen aangetrokken en omdat ik er nu ook volledig voor wilde gaan, heb ik gelijk een grotere voorraad besteld, die is nu onderweg en hoop deze eind van de week binnen te hebben.

Inmiddels ben ik nog dieper in de producten en het bedrijf gedoken, want als ik ergens mee begin, wil ik er ook alles van weten en ik word alleen maar enthousiaster. Dit zijn echt State of the Art producten die zoveel kunnen bieden, de producten hebben 8 patenten, worden ontwikkeld door eigen artsen, ik had zelf vorige week een dokter om advies gevraagd, wat ketonen kunnen doen bij mijn reuma en haar antwoord was dat ze zorgen voor vermindering van ontstekingen, verhogen de energie, helpt bij de spijsvertering, bij het slapen en kalmeert het zenuwstelsel om pijnprikkels te verminderen, vermindert snaaimomenten en helpt bij het in balans brengen van de bloedsuikerspiegel, dus dit zou allemaal mogelijk kunnen helpen bij mijn problemen, dus ik ben heel benieuwd. Ook was ik vorige week aanwezig bij een presentatie in Duitsland en een psycholoog vertelde daar, dat hij goede ervaringen heeft bij patienten met Alzheimer en Parkinson. Je kunt geen medische claims afgeven, maar dit maakt het wel een stuk interessanter. Dus we gaan de aankomende weken ervaren wat er gaat gebeuren.

Ik zit al sinds 2014 in de netwerkmarketing en heb nog nooit meegemaakt, dat er zoveel mensen zelf al zo enthousiast op deze producten reageren. Dus dat geeft mij inderdaad de energie en de focus die echt een beetje ben kwijtgeraakt. Nadat ik klaar was met de chemo ben ik eigenlijk het plezier in ondernemen een beetje kwijtgeraakt, de vermoeidheid was al een issue, maar ik kon eigenlijk ook niet echt weer op gang komen en wat ik voorheen deed, kon ik nu alleen nog maar van dromen, maar ik merk dat ik die zin om weer lekker bezig te zijn weer terug begin te krijgen. Zeker omdat dit voor mijn gezondheid al zoveel doet en door het enthousiastme van de mensen ga ik het steeds leuker vinden. Dit is in Amerika al een megasucces en het komt nu naar Europa, we zitten in de Pre-launch, alles is al goedgekeurd door Brussel, dus dit gaat hier ook HUGE worden.

Wordt vervolgd……

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email