Mijn naam is Astrid Vos. Ik ben geboren in 1966 en inmiddels meer dan 30 jaar getrouwd met Jetse. Samen hebben we twee fijne kinderen, een zoon en een dochter, en inmiddels 2 heerlijke kleinkinderen.

In 1989 heb ik de opleiding voor schoonheidsverzorging afgerond en in die tijd ben ik direct mijn eigen salon begonnen. Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd een eigen zaak gehad met personeel. In het begin een kleine salon die later uitgroeide tot een beautyfarm, met sauna,
kapsalon, zonnebanken e.d. Een heerlijke tijd!

In 2003 heb ik vanwege gezondheidsproblemen mijn zaak verkocht. Het was tijd om even gas terug te nemen en daarom ben ik als accountmanager gaan werken bij een cosmetica fabrikant.
Even geen eigen zaak, maar gewoon lekker werken bij een bedrijf en dan op een iets rustiger tempo.

Na verloop van tijd ging ik toch steeds meer werken en het verlangen naar een eigen bedrijf begon opnieuw te kriebelen. In 2010 begon ik daarom met Fox Cosmetics: een groothandel in cosmetica met schitterende merken.

Via Fox Cosmetics kwam ik in 2014 in contact met LR. De keuze was simpel: ik voelde direct dat ik met dit concept meer kon doen. Het voelde allemaal goed of zoals de Engelsen dit heel mooi kunnen zeggen: it fits like a glove. Door mijn enthousiasme groeide LR enorm snel en in 2016 heb ik besloten Fox Cosmetics over te dragen aan mijn dochter en me volledig te richten op LR.

Bij LR heb ik een snelle carrière gemaakt. Ik was binnen 20 maanden zilver organisatieleider: de hoogste positie op dat moment in Nederland en ik kan zeggen dat ik daar enorm trots op ben. Dit heb ik samen bereikt met een groot team aan enthousiaste partners. Ik ben een mensen-mens, ik houd er van om met mensen te werken en bovenal om samen te werken. Dit is voor mij belangrijk en dit is volgens mij ook de sleutel tot succes.

Helaas heb ik in januari 2017 lymfeklierkanker gekregen en 6 maanden bezig geweest met chemo’s en mijzelf staande houden. De rest van 2017 ben ik vooral bezig geweest met weer herstellen en de energie en het plezier weer terugvinden. Één ding wat ik geleerd heb uit deze tijd is dat het leven te kort is om dingen te doen die niet meer goed voelen en waar je geen plezier meer uithaalt. Daardoor ben ik in maart 2018 gestopt met LR.

Tijdens mijn jaren met LR, heb ik mooie dingen mogen meemaken, zoals geweldige reizen, leuke feesten en speciale events, dus mooie herinneringen waar ik aan terug kan denken. Fijne relaties opgebouwd die belangrijk zijn.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik het concept van netwerkmarketing erg leuk vind om te doen, het bied veel mogelijkheden om er iets mee te doen. Juist het samenwerken en het begeleiden van mensen naar zijn of haar doelen, vind ik een uitdaging. Belangrijk vind ik dat er een goede klik moet zijn met het bedrijf en ik achter de producten kan staan.

Sinds enige maanden werk ik nu samen met 2 mooie netwerkbedrijven:

  • Ha-Ra schoonmaak/beautyproducten, die al meer dan 40 jaar bestaan en een zeer
    goede kwaliteit hebben, met het oog op het milieu en duurzaamheid.
  • Vegas Cosmetics met health en beautyproducten met een zeer uitgebreid pakket met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding en een heel interessant businessconcept.

Het is een kwestie van doen, actie ondernemen en er voor gaan. Je bepaalt zelf de koers en de snelheid, dat is het mooie van het hele verhaal.

Ik houd je graag met mijn blogs op de hoogte met waar ik mee bezig ben.

DOE WAT GOED VOELT EN GA DAARVOOR