Vakantie

Vakantie

Kent u de reclame van “het Zwitserleven gevoel”? De man die op een panoramische plaats een kaartje schrijft aan iemand die hij eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt?”. Een geweldige reclame waarvan wij wel eens gekscherend op vakantie kunnen zeggen: “schat naar wie sturen wij een kaartje?”. En dat is dan niet omdat we iemand niet mogen, maar omdat we enorm van de locatie, het weer, de entourage of whatever genieten. Dat panoramisch plaatje dat helemaal klopt en waar je eigenlijk niet meer weg wilt.

Zojuist hebben wij zo’n heerlijke vakantie achter de rug. Na alle chemo’s en ziekenhuisbezoeken was het even nodig de batterij op te laden. Dus bespraken mijn man en ik een weekje quality time. En dat was het, met hoofdletters! Op zaterdag 14 oktober vertrokken we vanuit Amsterdam met het vliegtuig naar Barcelona. Daar scheepten we in op de Sovereign.

Onze vakantie begon heerlijk met een dag op zee, zon, genieten en een afsluitend galadiner in de avond. Op maandag hadden we de gelegenheid Napels te bezoeken. Wat een prachtige stad en wat een heerlijk eten. Dinsdag hebben we excursies gemaakt en o.a. Rome bezocht. Als mensen praten over een open luchtmuseum dan is dat niets teveel gezegd. Woensdagochtend meerden we aan in Livorno en donderdag in Villefrance-sur-mer. Vrijdag hebben we Toulon bekeken.

 

Zaterdag kwam dan de dag dat we weer terugkwamen in Barcelona en op huis aan gingen. Het leuke van deze week is dat we enorm veel gezien, gegeten en genoten hebben. Van de omgeving en van elkaar. Maar daarnaast heb ik veel ideeën opgedaan. Ideeën om in te zetten voor Fox Lifestyle. Zo zie je maar weer dat een vakantie voor diverse doeleinden goed is. Ik ben samen met mijn team al bezig om de ideeën langzaam handjes en voetjes te geven. Hierover volgt dus zeker meer.

Geef een reactie

Sluit Menu